Megtudhatod biorezonanciával.

Az aura egy energiamező, mely körbe öleli a fizikai testet, körülbelül 2 méter szélességben. Egészséges felnőttnél ez a kisugárzás általában 7 rétegű. Az aura alakja, mérete, színei és a színek tisztasága meghatározott jelentéssel bírnak az ember fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapotát illetően. Ha valakinek gyönge az aurája jobban hatnak rá a külső erők, negatív energiák, könnyebben megbetegszik, fáradékonyabb, érzelmileg kiegyensúlyozatlan. Az auránk 7 fő örvénylő kerékből álló energiarendszerrel van összefüggésben, ezeket csakráknak nevezzük.

A csakrák testünkön végig húzódó speciális energiaközpontok- forgó kerekek, ahol a finom életerő energia egyedülálló formája bekerül és eloszlik a sejtekbe, szervekbe, szövetekbe. Ennek az energiának az áramlása nagyban befolyásolja egészségünket, személyiségünk, érzelmeink és spirituális fejlődésünk állapotát. Mindegyik csakránk irányít egy első elválasztású mirigyet.

A meridiánok fényközvetítő csatornák, ugyanúgy behálózzák a testünket, mint az ideg-, és az érrendszer. Mind a 12 szervünk össze van kötve egy meridiánnal és ezeken keresztül táplál minket az életenergiával Qi- vel. Ha egészségesek vagyunk a Qi akadálytalanul áramlik. Ha valamilyen okból kifolyólag a meridián elzáródik a Qi nem tud eljutni ahhoz a szervhez, amit táplálnia kéne. Ezért az érintett területen a sejtek, szövetek, szervek szenvedni fognak.

Az akupunktúrát az egészség helyreállításának érdekében a Qi áramlásának szabályozására vagy helyreigazítására használják.

A biorezonanciás készülék felméri és harmonizálja az aura, a csakrák és a meridiánok állapotát. Ez egy kiváló stresszoldó technika, amely hatására kiegyensúlyozottabbak és vidámak leszünk.

„Fogadd el azt, ami van,

engedd el azt, ami volt,

és higgy abban, ami jönni fog.”