Nem bűn az evés, csak ha rosszul választasz.

Ha semmiképpen nem megy a fogyás, próbáld ki a biorezonanciával.

A biorezonanciás vizsgálattal megállapíthatók, hogy mik a páciens számára nehezen emészthető ételek. A rossz emésztés okai lehetnek emésztőenzim hiányok, táplálék intoleranciák, parazita vagy gomba fertőzések, a bélflóra- és a hormonrendszer- egyensúlyának felborulása. Látható továbbá az esetleges rossz felszívódás miatt kialakult aminosav-, vitamin-, ásványi anyag, zsírsav hiány.

A biorezonanciás kezeléssel gyorsítható az anyagcsere, javítható a nyirokkeringés és fokozható a méregtelenítés, ami nagy segítséget nyújt a fogyókúrában.

-A kezelésekből általában 3 alkalom elegendő 3-5 napos szünetekkel.

-Ezt követi egy egyénre szabott terápiás terv összeállítása, ami általában tisztító programmal és gyógyító étrend megbeszélésével kezdődik.

– Nagyon fontos a rendszeres, állapotunknak megfelelő mozgás, ami nélkül a testünk nem tud megfelelően működni és az ideális testsúlyt elérni.

-Bélflóránk harmonizálása és a bélfal regenerálása alapvető feltétele egészségünknek, testsúlyunknak és kedélyállapotunknak. A két legnagyobb baktérium csoport, ami a bélbaktériumok 90%-át alkotja: Firmicutes:”kövér” baktériumok  és Bacteroidetes: egészség teremtő baktériumok. Amikor a Firmicutesek kerülnek túlsúlyba, nagyobb az esély az elhízásra és a betegségek kialakulására.

Az ideális állapotot megfelelő táplálékkiegészítőkkel (pre-és pro biotikumokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, telítettlen zsírsavakkal) megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztásával érhetjük el.

„A türelmetlen ember évekig diétázik, a türelmes csak pár hónapig.”