Az űrkutatás elindulásakor ,az 50-es 60-as években 26 halálos áldozat volt. Az űrhajósokat fel-fel lődözték, de ők holtan tértek vissza.
Először a gravitáció hiányára aztán a megváltozott körülményekre gyanakodtak. Később rájöttek hogy a földmágnesesség hiánya okozta a halálukat.
A földdel koncentrikus ionoszféra, mint egy Faraday-kalitka leárnyékolja a földmágnesességet amikor elhagyjuk.Ennek hiányában az űrhajósok szervezete mint egy kimerülő elem ,szépen lassan legyengült ,összeesett, majd leállt mindenféle működése .
Egy egyszerű induló szinusz hullámból , egyre sűrűbbé váló ,egyre nagyobb amplitúdójú , egyre nagyobb frekvenciájú jelcsomagot kellett előállítani. Majd egy pici szünetet tartani és ellenkező formában újra elindítani. 33 ilyen csomag bizonyult jónak, hogy a szervezet úgy érezze mintha még mindig a földön lenne.
Ez a Schumann hullám , azóta minden űrhajón van Schumann jeladó. Később rájöttek a kutatások során ,hogy ezekkel a hullámokkal nem csak életben tudják tartani az űrhajósokat ,hanem meg tudják állapítai hogy mi bajuk es gyógyítani is tudják őket, ezért nevezhetjük a biorezonanciát a jövő orvostudományának.
/Forrás: Dr Varga László : A mágneses biorez.alapjai című előadása/

Bővebb információt szeretne? Jelentkezés itt!