“Minnél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned.” Coco Chanel

Először egy anekdotát szeretnék elmesélni az arcfelvarrásról.

Egy hosszú repülőút alatt az egyik biorezonanciás terapeuta ráncfelvarrás protokollban részesítette túlságosan cserfes útitársát. A hölgy bevonult a mellékhelységbe és egy olyan kiáltással, amely elég hangos volt ahhoz, hogy az egész utastérben meghallják, azt kiáltotta: „Szent Isten”! Épp most vett le 10 évet az arcomról! Ez a hölgy azóta is törzsvendége.

A biofeetback program az arcizmokat stimulálja és tonizálja. Mivel az arc izmai tükrözik a rejtett érzelmeinket, ezért a ráncok az ezzel megegyező stesszelt izom köré gyűlnek. Végső soron ezeket az érzelmeket és az általános stresszt kell kiegyensúlyozni a jó eredmény eléréséhez.

A bőr, mint testünk legnagyobb szerve sok problémát tükröz, különösen a helytelen táplálkozást:

-vitamin-, telítettlen zsírsavak-, ásványi anyagok hiányát,

-felszívódási zavarokat.

A víz a bőr felületére jut el legutoljára ezért a nem megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztás a bőrön látszódik meg először.

A prémium minőségű natúr kozmetikumok használata is sokat javíthat a bőr minőségén.

A kezelés előtt és után fotókat készítünk az összehasonlításhoz. Már egy alkalom után is jól látható az eredmény, de hogy tartós legyen ahhoz 3-4 kezelés szükséges.

” A testem én vagyok, a test a lélek temploma: szépen fel kell építeni azt a templomot, hogy valaki be akarjon menni oda a gyönyörű lelkedért.”

Hercsel Adél