Ha elhiszed, hogy képes vagy rá már félig meg is csináltad

Jelenleg minden 4. ember allergiában, vagy étel intoleranciában szenved, ennél több azonban a rejtett túlérzékenység, ami a következő súlyos panaszokat okozhatja:

-Fejfájás, koncentrálóképesség hiánya, fáradtság, depresszió, dühkitörések.

-Súlyos gyulladások, izom-és ízületi problémák.

-Emésztési problémák, puffadás.

-Szénanátha, légzési nehézségek, orrnyálkahártya gyulladás, asztma.

-Bőrtünetek, ekcéma és csalánkiütés.

-Anafilaxiás sokk.

Környezetünkben egyre több a stressz, a vegyszerek, a gyógyszerek, az elektroszmog, a megerősödött baktériumok, vírusok, gombák és paraziták. Immunrendszerünk működése véd minket, bizonyos esetekben azonban nem megfelelő módon reagál a szervezetbe kerülő idegen anyagokra. Az immunrendszer 70%-a a belekben található, ha itt mindig gyulladás van az immunrendszer nem tudja védeni a szervezetünket a kórokozóktól és sokszor kórós aktivitással látja el a feladatát.

Allergia esetén foglalkozni kell a lelki életünkkel is, mert ritkán találni olyan embert, aki érzelmileg kiegyensúlyozott mégis allergiás.

A biorezonanciás allergia deszenzibilizáció lényege az, hogy az allergiát okozó anyag rezgését ismerve, arra inverz rezgéseket „tanít”a szervezetnek, kioltva ezzel az allergiakeltő hatást.

A kioltó kezelés után 3 hétig kerülni kell az allergiát okozó anyagot. Pollenallergia esetén például szezonon kívül érdemes végezni a kezelést. Néhány esetben a szezonban végezve is jelentős enyhülés érhető el. Ételallergia esetén is fontos elhagyni az allergént, mert az folyamatos gyulladást tart fent nem csak a belekben, hanem az agyban és az egész szervezetben is.

Ez egy összetett kezelés, ami nem csak a biorezonanciából áll. Mellette nagyon fontos a méregtelenítés, patogének szanálása, béltisztítás után a bélnyálkahártya regenerálása, a gyulladáscsökkentés , a bélflóra helyreállítása és az emésztőrendszer harmonizálása.

Az is fontos, hogy szervezetet feltöltsük ásványi anyagokkal, vitaminokkal, telítettlen zsírsavakkal és aminosavakkal.

Az allergiák hátterében az esetek nagy részében Candida fertőzés áll fenn. Ha ezzel az állapottal foglalkozunk és normalizáljuk a bélflórát jelentősen enyhülhetnek a tünetek.

Az allergia természetes korrigálásához szükség van a páciens közreműködésére, életmódjának megváltoztatására. A program segítségével eljuthatunk az allergia gyökeréig, hogy testünk belűről kezdhessen el gyógyulni.

Az egészség nem cél, hanem életmód.

Amennyiben bővebb információt szeretnél, kérlek töltsd ki a lenti adatlapot…