„A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz az, ha meg se próbálod.”

Napjainkban az idegrendszeri rendellenességek előfordulási aránya az egekbe szökött.

-Figyelemzavar/ADHD/, tanulási nehézségek

-Autizmus

-Az életminőséget jelentősen rontó szorongás, ami depresszióig romolhat

-Viselkedési, hangulati zavarok

-Krónikus fejfájás

-Sclerosis multiplex és más autoimmun betegségek

-Parkinson-kór

-Alzheimer-kór

-Személyiségzavarok

-Epilepszia

Minden agyi hullámnak megvan a rá jellemző saját frekvencia tartománya, amit EEG-vel (elektroencefalogrammal) mérni is lehet. A biorezonanciás készülékkel a hibásan működő hullámokat át tudjuk hangolni egészséges agyhullámokká. Már az első alkalom után érezhető javulás, de a tartós eredmény érdekében 2-3 ismétlés szükséges.

Alfa hullámok:

/8-12Hz/ A pihenés hullámhossza. Vérnyomásproblémáknál, erős stressznél, migrénnél ezt kell kiegyensúlyozni.

Béta hullámok:

/13Hz/ feletti. Az erős figyelem, koncentráció állapota. Rendellenessége hiányállapotot jelez. /Ásványi anyag-, vitamin-, dehidratáció, aminosav-, zsírsav-, oxigén hiány/Előidézheti erős félelem vagy szorongás is.

Théta hullámok:

/4-8/Hz Elalvás előtti és felébredés utáni állapot.

Delta hullámok:

/0,5-3,5 Hz/Az alvás állapota, ezért alvási zavarok kiegyensúlyozásánál használjuk.

 

De ne felejtsük el, hogy

„Minden betegség a belekből ered” Hippokratész

Nagyon sok kutatás folyik manapság az irányban, hogy beleink állapota milyen nagy mértékben befolyásolja az agyunk működését, viselkedésünket és kedélyállapotunkat. Bél- agy tengelyről beszélnek, mert az agy a béllel a bolygóidegen keresztül kommunikál, sőt sok kutató megkérdőjelezi, hogy ki irányít, mert a bél több jelet küld az agynak, mint fordítva. A beleinkben termelődnek az egészséges idegi és agyi működéshez szükséges vitaminok, hormonok, idegi ingerület közvetítő anyagok. Ennek tudatában tisztán belátható, hogy milyen súlyos agyi -idegrendszeri problémákat okoz, ha bélflóránk egyensúlya felborul.

A biorezonancia felméri és kiegyensúlyozza az agyhullámokat, de a tartós eredményekhez első lépés a béltisztítás. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha a belek nincsenek gyulladásban, mert különben a bélfal regenerálásával és gyulladáscsökkentéssel kell kezdeni. A tiszta belekbe lehet aztán pre-, és pro biotikumokkal betelepíteni az egészséges bélflórát. Ez a jól működő mikrobiom lesz agyi -, és idegi egészségünk kulcsa.

„Gondolkodás nélkül tanulni: felesleges vesződés,

tanulás nélkül gondolkozni: veszedelmes.”

Konfucius